Ivan Pecnik, Master of Ceremonies

Onze Master of ceremonies is niemand minder dan Ivan Pecnik.

Hij zal alle concerten inleiden en de artiesten aan de tand voelen over het hoe en waarom van hun programma.

Benieuwd of hij ook zoals beloofd voor het eindconcert in rokkostuum zal verschijnen!

Pecnik is bekend van Tegen De Sterren Op, De Ridder, De Regel van 3’s, Wim Jacobs in Zone Stad (hoofdrol van 2003 tot 2007; gastoptredens in 2008, 2010 en 2013), Hans De Roose, Vake van Sara in Sara (2007-2008) en Giovanni Baggioni in Dag en Nacht (2010).

Hij speelde gastrollen in Deadline 14/10, Clan, Quiz Me Quick, Matroesjka’s, Wolven, De Rodenburgs, Familie (Gunther), De Kotmadam (Zotte Alfie), Flikken (Raoul De Bruycker), Café Majestic (Johny/Berre), Sedes & Belli (Vinnie), Verschoten & Zoon (Eddy), Spoed (Australiër Brian in 2003 en 2004), De Kavijaks, De Wet volgens Milo (Agent Verdonck), Aspe (Dirk Devroe in 2008, Jos Oprins in 2010), Witse (Luc Boudewijns in 2004, Koen Claeys in 2008), Hallo K3! (meubelverkoper).

Ivan speelde ook mee in de Studio 100-musical Pinokkio (2006). Hij vertolkte de rol van Gepetto, de poppenmaker die wenst dat zijn houten pop Pinokkio tot leven komt. Verder speelde hij ook in de musicals “Beauty and the Beast” en “Domino”,

Als muzikant speelde hij drie jaar toetsen bij Leki. Als zanger was hij actief in de covergroep Precious Limits, samen met Tom Van Landuyt en Pascale Michiels. Hij deed in 2009 ook mee aan het programma Steracteur Sterartiest.

In het theater speelde hij onder andere bij de Koninklijke Nederlandse Schouwburg, NTG, Malperthuis, ‘t Arsenaal, Het Gevolg, Raamtheater, Nieuwe Realisaties, De Barre Weldaad en het Zuidpooltheater. In 2010 nam hij ook de Vlaamse stem van Zanlerot op zich in de Ketnet-serie 4 Tegen Z. Sinds december 2010 speelt hij ook mee in het komische programma Tegen de Sterren Op, waarin hij onder andere Bart De Wever, Peter Goossens, Johan Boskamp, David Davidse, Patrick Van Gompel en Hugo van Nicole & Hugo voor zijn rekening neemt.

In 2012 vertolkte hij de rol van Geert in Domino, een musical met nummers van Clouseau. Hij speelde er aan de zijde van onder andere Deborah De Ridder en Mark Tijsmans.

Anno 2013 is Pecnik te zien in het derde seizoen van Tegen de Sterren Op en heeft hij terugkerende rollen in Zone Stad, De Elfenheuvel en De Kotmadam. Daarnaast speelt hij mee in de erotische thriller Nymphomaniac van Lars von Trier. Pecnik speelde ook een gastrol in Danni Lowinski als Tom. Later speelde hij ook nog een bijrol in De Ridder en Familie (Didier). Hij is te zien in het vierde en vijfde seizoen van Tegen de Sterren Op.